Stella Zrt.
Stella Zrt.
Információk

Hírek

Stella siker a Beauty Forumon

2023.11.24. 08:47

Ajándékokkal, extra kedvezményekkel, színes programokkal és nagyszerű előadásokkal zártuk az idei, 2023. október 27-28-án megrendezett Beauty Forum kiállítást, ahol a legnagyobb kiállítóként voltunk jelen. Stella standunkon olyan Lady Stella Professional újdonságainkat is bemutattunk, amivel eddig még nem találkozhatott a nagyközönség. A rendezvény abszolút Stella sikertermékei a Q-Ball, a Lady Stella zselépakolások és a szalon és vendégtextíliák, kezelőruhák eldobható és textil változatai voltak.

Kozmetikus és masszőr kollégák nagy örömére extra kedvezményeket biztosítottunk, valamint ajándékkal is kedveskedtünk az érdeklődőknek, ami a legújabb LS Genopeptid bőrmegújító zselépakolás mintaterméke volt.

Az egész napos Lady Stella standbemutató és szaktanácsadás során rengeteg hasznos szakmai információt és nélkülözhetetlen tudást adott át a Stella vezető kozmetikusmestere, Major Andrea, olyan szakmai újdonságokról, mint a Q-Ball oxygénterápia és a Lady Stella bőrfiatalító rendszere, a BDR. A szombati napon Balázs Mariann mesterkozmetikus és okleveles sminkmester a Stella stand Catherine Arley részén egész napos sminkelése és sminktanácsadása is nagyon sok érdeklődőt vonzott.

Köszönjük Látogatóink érdeklődését termékeink és előadásaink iránt! Mi továbbra is azon dolgozunk, hogy a lehető legmagasabb szinten, a szakami igényeknek megfelelően szolgáljuk ki Vásárlóinkat.