Stella Zrt.
Stella Zrt.
Információk

Hírek

Nagy Karácsonyi Vásár, Karácsonyi óriás fotófal fényképezés és Ajándékjegy a vásárláshoz!

2023.12.04. 08:40

A szépség mindenkié! - Ünnepelj a Stellával, készítsd el saját karácsonyi fotódat akár családoddal, kisállatoddal és húzd ki karácsonyi ajándékodat!!

 

Sőt, nálunk készült fotóddal vegyél részt Nagy Karácsonyi Fotópályázatunkon, ahol a közönségszavazatok alapján Extra ajándékok várnak! A pályázat részleteiért kövesd eseményünket!

Karácsonyi fotózási lehetőség: 2023. december 4-22. (nyitvatartási időben)

Helyszín: Stella Beauty Üzletház, 1142 Bp. Szőnyi út 41. (Szépség 3 szinten!)

 

Egy hónap, amikor mindenki számára elérhető a professzionális szépségápolás! A Stella Beauty Üzletház, Magyarország egyik legmeghatározóbb szépségipari nagykereskedése decemberben megnyitja kapuit a szépségrajongó nagyközönség előtt!
Ajándékozd meg magad professzionális szépségápolási termékekkel, szerezd meg a Nagy Karácsonyi Vásár kínálta kedvezményeket! 5000 termék, 400 akció, ajándéközön!

Várunk szeretettel üzletünkben egész decemberben és a kedvező árak mellett igazi karácsonyi hangulatot is varázsolunk számodra!

Gyere el hozzánk és készítsd el karácsonyi témájú fotódat családoddal, gyermekeddel, barátnőiddel vagy akár házi kedvenceddel, a fotó hátterét mi biztosítjuk számodra egy varázslatos karácsonyi óriás fotófallal, melyet minden hozzánk betérő látogató kipróbálhat! Díjmentes, előzetes regisztráció nem szükséges!

Hogy fokozzuk az ünnepi hangulatot, minden Vásárlónk, aki 10.000 forint felett vásárol, húzhat egy Ajándék jegyet, ami garantált ajándékot rejt magában!

A promóció szabályzatát itt olvashatod: https://stellabeauty.hu/hirek/nagy-karacsonyi-ajandek-ozon-promocios-szabalyzat

 

A Stellabeauty.hu ezzel kínál neked Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

 

A Nagy Stella Karácsonyi Szépség Vásár kedvezményei Üzletünkben (STELLA EXTRA Fodrászcikk, Kozmetikum és MAKE-UP Referencia Szaküzlet, 1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 8.) és webáruházunkban is érvényesek, tekintsd meg most! https://stellabeauty.hu/karacsonyi-vasar

A Nagy Karácsonyi Vásár időtartama: nov.29 – dec.23.

 

Ne feledd, a szépség mindenkié! Várunk szeretettel a STELLA Karácsonyi Szépség Vásár ideje alatt, hangolódjunk együtt az ünnepekre!

 

Nyitva tartás - Stella Beauty Üzletház, 1142 Bp. Szőnyi út 41.:
Hétfő: 8:00 – 16:30
Kedd: 8:00 – 16:30
Szerda: 8:00 – 18:00
Csütörtök: 8:00 – 16:30
Péntek: 8:00 – 15:00